I'm not an alien. I'm discontent.

and I'm bored.

det är mulet och blåsigt idag. igår sken solen åtminstone. jaja! tanken är ju att jag ska ta mig in till cambridge och fixa med lite grejer på banken idag. MEN jag känner inte för det.

jag leer med tanken att använda miljön som ursäkt. "jag ska ju faktiskt köra till stan ikväll för att jobba och så ska jag hämta jonathan vid halv fem och caroline vid sex, det är för mycket körande bort och fram. tänk på miljön!"

faktum är att jag har kört en hel del  det senaste. gjorde slut på 3/4 tank på en vecka. det brukar ta mig åtminstone två veckor att köra upp en full tank. illa.

på tal om bilen. jag hatar den j*veln! ursäkta franskan. det senaste problemet har egetligen varit ett problem hela tiden, det har baa blivit värre. tydligen så har jag en kopia av original nyckeln. i originalnyckeln fanns en immobilizer, den finns inte i min kopia. när originalnyckeln bröts av tejpade andrew fast själva immobilizern brevid nyckelhålet. då tror bilen att det är originalnyckeln och att allt är som det ska. för någon vecka sen lyckades jag peta undan immobilizern lite. resultatet var att jag inte kunde starta bilen. när vi kommit fram till att det var immobilizern som orsakade problem bestämdes det att jag nu måste hålla immobilizern nära nyckeln när jag startar bilen. vilket är enklare sagt än gjort. kontentan är väl att om jag får kärringstopp (ja, det händer fortfarande emellanåt) så är jag körd för det tar mig en evighet att få igång bilen igen. kul kul kul. de borde gett siv med skiten när jag körde in i stolpen i oktober förra året. dessutom låter den fruktansvärt. simon såg alldeles förtvivlad ut när han hörde min bil..

det var det! är jag inte fantastiskt duktig på att uppdatera. det är ju inte så att jag försöker skjuta upp mitt bankbesök eller så.


I'm not hostile, I'm annoyed...

and i'm bored.

det händer inte mycket, samtidigt som det händer massor. jag har kommit fram till attjag är sjukt trött på att ta hand om barn och att jag älskar mitt jobb på bion. det är ett riktigt skitjobb, men jag älskar det. människorna är underbara och vue har blivit en drog för mig. jag behöver nästan en daglig dos av stället för att inte bli lite deprimerad.

anyways.. jag skyller på våren.

igår som jag över hos luke. jag gillar inte hans hus, tror han är den ende som städar så ja... iallafall, vi kollade lite på the tale of desperaux (fruktansvärt dålig animation) och pratade om våra pojkar. spännande tider. vaknade i hans jättesäng, känner mig alltid otroligt liten i den sängen, och väntade på att han skulle komma in och väcka mig. slutade med att jag rusade upp och hoppade i hans säng istället. efter det tog vi hans katter till veterinären och sen satt vi och pratade innan vi åkte till jobbet och köpte sundaes.. jag älskar min lille gay pojke!

jag vet inte varför jag uppdaterar längre...


RSS 2.0