my goodness darl, you're shaking like a leaf!

hade ett ganska kul shift på baskin igår. dels hade jag faktiskt kunder. så många kunder att daniel fick komma och hjälpa mig. fast det var inte den främsta orsaken (ska jag vara helt ärlig, föredrar jag att inte ha några kunder alls). den främsta orsaken var att jag fick stå brevid och skratta och kolla på när thomas och pierrick, med hjälp av en instruerande andy, flyttade kylskåp.

hur kul kan det vara egentligen, tänker ni? men ni ska veta att man har väldigt låga förväntningar på ett baskin-shift, så när något faktiskt händer kan det inte vara annat än roligt. och vem vill inte stå och titta på när andra jobbar. gillade andys strategi också.. "lets get the big german guy to do it, I'd do it myself if it wasn't for this muscle here".

fick min lön också, var nog den enda på gela bygget som inte frågade efter mitt lönebesked.. menmen, 66 pence bonus, starkt jobbat PG. min bonus spreds snabbt som vinden, den nådde personalen på nedervåningen innan jag ens fått igång min skärm.

manager-stephen gnällde på mig för att jag missade att klocka ut också. min sinnesstämning orkade inte med en tillsägelse så jag sa, med en något irriterad ton i rösten, att det handlade om max tre minuter, att jag råkade glömma och att det minsann vanligtvis inte händer.. han sa förlåt. herregud, undrar hur folk skulle reagera när/om jag faktiskt blev riktigt arg..

långt fint inlägg om mina 3,5 timmar på jobbet igår. nu borde jag städa toaletten.. verkligen. hmm.. ta tag i det nu, jessica! bilen ska lagas de två kommande dygnen, så nu är jag fast här i harlton. borde verkligen städa toaletten...


a young woman in love is like Patience on a monument, smiling at Grief

idag vill jag ha:

¤ snö
¤ julmust
¤ lussekatter
¤ pepparkakor
¤ glögg

men så är det ju bara en månad till jul och ännu mindre till jag sitter på flyget hem. hem. mitt lilla äventyr börjar bli uttjatat. jag älskar familjen, cambridge och vue, men jag vill ha något nytt. när jag är klar här ska jag spendera några år med äventyr som inte är längre än fyra månader, om jag inte börjar plugga... hmm. lite för oviss framtid för min smak.

har sett chumscrubber. ännu en svart komedi som är värd att se. får nog leta efter fler jamie bell-filmer och försöka komma öve mardrömmen billy elliot, filmen som alltid fått mig att undvika honom. om någon blir alldeles tills sig när jag säger att jag inte gillar billy elliot så vill jag bara att ni ska veta att jag såg den i typ femman i skolan och då tyckte jag inte att berättelsen om en pijjke som hellre dansar balett än boxas var något att ha.. ser jag om den idag knaske jag gillar den.

har läst ut stolthet och fördom och tagit mig an northanger abbey, en bok vars hjältinna redan fallit mig i smaken. är inte helt förtjust i elizabeth "the golddigger" bennet.


Ketherine Heigl och colin hanks fyller år idag.


it is a truth universally acknowledged that a man, in possession of good fortune, must be in want of a wife.

det är väl dags att skriva igen.. hmm.. det händer dock inte så mycket. barnvakt, vue, filmer och när jag hinner/orkar lite pride and prejudice. det funkar för mig :)

gissa vem som lyckades få med sig en wildcats basket-uniform och en HSM cheerleader outfit hem. jo, jag! andy sa att han skulle slänga kläderna och dockorna vi haft som display, så jag tyckte det var lika bra att jag tog dem. så idag när jag kom hem sprang jonathan upp och bytte om, kom tillbaka ner och sa något i stil med "thank you so much, jessica, for my new basketball uniform. I really like it. unfortunately, carolines uniform is too big for her." det lät så inövat, men det var väldigt gulligt.

vad mer har hänt? hmm.. idag gick jag till jobbet iförd en toffla och en keds.. vart liiite förvånad när jag upptäckte detta.. kunde ju inte med att ha det så hela tiden så imulsköpte än en gång ett par svarta skor...

har även kommit igång med julklappsshoppingen och är nu bra mycket fattigare, men vad gör man inte.


idag fyller scarlet johansson, jamie lee curtis, mark ruffalo och mads mikkelsen år

Are there no other women in Hertfordshire?!

såg precis becoming jane. en film om jane austen. jag är aldeles för svag för engelska kostym draman.. kostym draman i allmänhet egentligen, men särskilt i engelsk miljö.. stora fina hus och en genuin känsla av trovärdighet. MEN jag hatar anne hathaway! HATAR! jag störde mig på allt som hade något med henne att göra, vilket sänkte filmen lite, då hon faktiskt spelade jane austen.. å andra sidan fick jag en chans att förnya min kärlek till james mcavoy, något som alltid uppskattas. HAN  passar i ett kostym drama.

vad har mer hänt? jag överlevde mina concession-pass.. alltid trevligt.. hade tom ett bra transactionvärde, sa nick.. vet inte vad det låg på, menmen. har ännu inte gjort ett helt pass dock. dels för att jag har konstiga timmar på veckodagarna och dels för att jag fick hoppa in på ushering när myles fick sparken.

hade mitt 6-veckors-utvecklingssamtal med stephen.. Im brilliant! :)

såg max payne med kamila igår efter jobbet. nickade till de absolut sista sekunderna.. öppnar ögonen och sluset är tänt, eftertexterna rullar, men ljudet är borta. var inte övertygad av filmen dock. har iofs aldrig spelat spelet så det kanske har något med det att göra.

idag ska jonathan leka med thomas baptie direkt efter skolan, så jag är inprincip ledig tills jag ska hämta honom vid fem-tiden. måste in till cambridge och köpa svarta byxor att ha på jobbet. tänkte även börja julhandla lite smått. ska inte jobba ikväll, men vad gör man då? jo, man åker ändå till vue och kolla på film. what can I say... det här jobbet passar mig. ikväll blir det zack and miri make a porno, med alexis och sparsky. lär ju bli en intressant upplevelse.


idag fyller bl.a. martin scorsese, rachel mcadams och danny devito år.

since God created man and man created the transformers, the transformers are like a gift from God

för första gången på säkert en månad slog jag på mix megapol medan jag lagade tea till Jonathan. tydligen kan man vara med och hänga gubbe numera. en kille som heter samuel ringer. han är på väg hem från jobbet. jaha, var bor du då? i falköping. jasså, då har du en bit att åka? nja, alltså han bor ju faktiskt i falköping också. hmm.. falköping, är det stället med osten. jo men precis! det är där han jobbar.

kunde inte låta bli att skratta lite lätt för migsjälv.. det var bara så typiskt. en bitterljuv saknad bubblade upp inom mig. osten, falköping, ålleberg, sp3e, alla andra vänner, familjen, floby, köra på höger sida, tacos etc. etc.

MEN så är det ju också så att hade jag varit hemma nu hade jag itne haft något jobb och nästan alla mina vänner hade flytt stan. stället jobbar jag hela kvällarna sover hela dagarna och tar hand om barn emellan.

ikväll har jag mitt första pass i kassan, och jag är inte lite nervös. bara alla dessa mynt är ju anledning till panik.

har sett burn after reading nu. den var bra, men inte helt fantastik som folk verkar tycka. slutscenen är absolut bäst. tyckte faktiskt inte att brad pitt var så bra. menar han borde ju kunna spela idiot bra mycket bättre än så.


I'm not even supposed to be here today!

gårdagens arbetsuppgift: se quantum of solace.. satt i salongen med publiken och såg bond två gånger igår.. det var inte kul, men det är ju inte varje dag man får betalt för att kola på film så... klagade iallfall så jag behövde inte göra det en tredje gång.

har fått nya arbetsklärder också och jag drunknar i min nya skjorta. väldigt okvinnligt dessutom, istoppad skjorta? tuck it in! bläää.

i fredag träffade jag iallafall tora en sista gång innan hon åkte hem. mycklet trevligt med easy virtue (småkul komedi) och sen lite nyktert festandemed toras kurskamrater. trevligt var det. tora borde sagt att killen som också bodde hos hennes värd var diego luna-lookalike! han hälsade med kindpussar dessutom, trevligt, trevligt :)

igår begick jag det stora misstaget att gå med på att vänta på luke och sen köra hem honom efter atthan stängt. inte för att det var lukes fel, men jag fick vänta i fyra timmar.. kände ju inte för att se quantum of solace igen ås jag hjälpte till att stänga.. gratis!

jag är snäll.. innerst inne..

antar malins utmaning någon annan gång.. ska rusa iväg till vue nu.


the boys are back.. the boys are BACK!!

kom precis hem från vue och high school musical 3. lovade migsjälv att jag inte skule se den.. men luke hade inget emot ett se den en femte gång, och vicky påstod ju att den var helt okej så.. den var mer okej än de två andra (ja, jag har sett dem, de gick ju konstant på disney channel^^). att jag sen såg den med luke, som kunde varenda sång sjorde det antagligen bara bättre. he's a good laugh. faktum är att jag själv kan en del av texterna eftersom de spelas medan vi städar salongerna. vi körde en liten singalong i den nästan tomma salongen, kulkul!

lite smått förvirrande måste jag ändå säga att det var när zefron tröja åker av och man hör ett stön bredvid sig, man vänder på huvudet och inser att det är en kille som stönat. men.. jag har ju alltid velat ha en bögkompis så jag klagar inte.

hatar fortfarande äckeltjejen i huvudrollen... så mycket att jag inte ens bryr mig om att kolla upp vad hon heter.

Do I laugh now, or wait 'til it gets funny?

efter torsdags passet var jag hemma vid tretiden och igår blev vi kvar till halv fem. gick inte upp förrän halv ett idag och om en halvtimme är det nästan dags att ge sig av igen. mina sex raka pass blev åtta när jag gick med på att jobba på tisdag. men jag är relativt glad. gillar att jobba men det vore trevligt att inte behöva stänga varje gång.

jag har träffat tora iallafall första gången när jag, i halloween-utstyrsel, väntade på att få städa efter en av bond-visningarna och så igår, på riktigt, med fika på starbucks.

igår lekte jonathan musical statues (han ska stå still när jag stänger av musiken) jag somnade mellan paus  och play..

just det ja, lyckades köra på en cementstolpe med bilen i fredags. det var hemskt och det innebar att jag inte kunde sova ordentligt på lördagen för jag var tvungen att berätta för andrew vad som hänt. mindre kul. och inom den närmaste timmen efter det hade jag fått två dörrar uppslängda på mig utav två stressade managers som hade problem med pressen som kommer med en bondpremiär. fredagen var väl ingen bra dag egentligen.




RSS 2.0