if I could turn back time..

det är dags att blogga igen antar jag.. har faktiskt varit för upptagen.

okej så sen sist har jag överlevt

- ett tiotimmarsshift på baskin (glassbaren på jobbet)
- ett elvaveckors-samtal, jag har fortfarande kvar jobbet på vue
- en sundayroast med crackers (fruktansvärt otäck uppfinning)
- en flygresa hem
- många obehagliga vänstersvängar, har fortfarande inte accepterat högertrafiken igen.
- en mysdag med familjen på liseberg, följt av en get together på athena. många kramar och ett par tårar
- en julafton, men det innebar ingen större ansträngning att överleva den
- en juldag som bjöd på fika med bulan, en supertrevlig fest med kära återseenden och åkessons.
- en annandag med släkten och julklappsleken/kriget.


so far so good. vill inte åka tillbaka än och tiden kan inte gå långsamt nog.

imorn ska jag till farmor. hon ska hjälpa mig med ett par byxor. på söndag ska jag träna, det lär ju bli intressant. måndag bjuder på ikea. tisdag händer inget än så länge, men jag hoppas att någon erbjuder sig att fylla igen den luckan. på onsdag bär det av mot oslo. på torsdag missar jag ivanhoe och det gör ont, men får gå. på fredag ska jag fixa linser. på lördag kollar jag på km och på söndag kväll åker jag igen.

är det någon som är på en fika i dagarna, på lillablå.. jag kan behöva ett par timmars prat och skratt innan jag åker.. fikakulturen i england är inget att hänga i granen om jag säger så.

(efterlyser även en kabel till en sony cybershot.. lyckades lämna min i england så nu kan jag inte lägga in bilder på datorn)

jag älska er alla så obeskrivligt mycket!

fuck you and the horse you rode in on!

illa, illa, illa, illa, illa, illa, illa...

må den hör dagen försvinna fort.. men det gör den inte. det är seeeegt. jag vill sova, men jag har caroline här så jag kan inte ens sova bort tiden.. suck.

det var ju då staffnightout i måndags. åååååååh! jag har minnesluckor. och det visade sig, när jag fick kvällen återberättad för mig, att dessa luckor var större och svartare än jag trodde.. suck.

och jag har ett tiotimmars-shift, på baskin and robbins på lördag. som om det inte var illa nog..

bara fem dagar kvar nu.

A deal is a deal!

klockan är tio minuter äver nio. jag sitter i bilen, min näst intill dagliga tur mellan harlton och hauxton. ovanligt trött och huvudet fullt av twilight, då jag inte kunde slita mig från boken förrän halv fem imorse. har precis suckat högt över en av alla dessa kassa engelska jullåtar som aldrig slagit igenom någon annanstans. känner mig allmänt lite sur. nästa låt bårjar och jag känner igen den efter två sekunder. jag ler. plötsligt ser jag inte vägen längre. jag ser kören på på fredriksbergsskolans innergård. jag skruvar upp volymen mer än nödvändigt precis lagom till refrängen. I'll be there for you.. jag ser frank hoppa upp från stolen. hon sjunger med och dansar. kan inte hjälpa att sjunga med jag också, hade antagligen dansat om det inte varit för säkerhetsbältet. eftersom jag aldrig sett ett helt avsnitt av vänner så kopplar jag automatiskt alltid I'll be there for you till stuudenten, antar att jag har adam att tacka för den. och tack för nostalgikicken, har glömt hur trött jag var för 20 minuter sedan. och ja, jag ler fortfarande.



om sju dagar är jag hemma i floby.
och om elva dagar kramar jag om er alla igen.

borde gå och lägga mig. behöver verkligen några timmars sömn. det är "firmafest" som det så tjusigt heter på svenska. staff christmas party. ser fram emot det. har inte varit ute och festat på riktigt sen tora åkte, och jag har faktiskt lov att vara bakis imorn. det är värt 16 pund i taxin hem, och annars kanske jag kan sova hos vicky. måste hitta en parkering där jag kan parkera över natten. natalie är i cambrige i dagarna också, ska försöka träffa henne imorn.

annars har det varit en bra vecka.. mycket film, men en bra vecka. jag har avverkat madagascar 2, changeling, the day the earth stood still och three and out. tror det var allt. och så har jag sett klart robin hood season 2. changeling och three and out var definitivt värda att se.

familjen var i oxford i helgen. märkte det knappt. jobbade från fem till stängning och sov till halv ett, ett. allt jag märkte var högen med disk som de lämnade kvar åt mig att ta hand om... never mind, snart är jag hemma igen. även om det bara är två veckor, men jag kan ladda om batterierna coh jag har ju vue, min fristad. haha! lite patetisk är jag allt.

stuart townsend och adam brody fyller år idag.

Better to reign in Hell than to serve in Heaven...

måndag igen.. helgen är över och man är tillbaka där man började förra veckan.. jag känner mig som en hamster i ett hjul idag.

fast idag ska vi ju faktiskt göra något annorlunda, jonathan och jag. vi ska gå på bio. madagaskar - escape 2 africa är det som gäller. jag har ju lovat detta länge nu och har pepprat honom med olika reklam grejer sen jag började. det ska bli kul.. det hoppas jag iallafall.

hmm.. joo, helgen flöt på bra. jobbade på bion mellan 12 och 10 ocg såg the children med luke efteråt. det är lite speciellt att sitta i en enorm biosalong, ensamma och se på skräckfilm.. inte för att den var otäck, bara sjuk. bra filmkvälls-film. pierrick och simon stängde så de joinade lite mot slutet, riktigt härliga killar..

igpr hade vi swedish advent party.. mina lussekatter och pepparkakor gick ner och en hel del kom.. trevligt trevligt. alla frågade om det var en svensk tradition.. nja, vi har tagit adventsfika, flyttat det till veckan efter, och förstorat det.. rejält. efteråt åkte jag till bion igen. den här gången 4 christmases.. Vince Vaughn-film, helt klart.


kvällens shift är en over 18s, sa se på film igen helt enkelt. och imorn är det transporter 3, staffmeeting och förhandsvisning av the day the earth stood still (tror jag iaf) som gäller.

idag fyller dominic monaghan, kim basinger, Teri Hatcher, david carradine och ian somerhalder år.

I do not like green eggs and ham. I do not like it, Sam I am!

jag vill åka heeeeeem!

att det bara är 16 dagar kvar innebär enbart att jag längtar mer. jag har sån fruktansvärd hemlängtan. och tiden går så låååångsamt! det är helt otroligt.

har iallafall bakat lussekatter idag, iofs ut saffran, så riktiga lussekatter är det inte, men de smakar helt okej..

det är fredag och vad gör jag ikväll.. hmm.. ska nog stänga in mig på mitt rum och se film, hade görna sett en fim på bion men det kommer vara för sent att åka dit efter kvällsmaten, och den bör jag nog inte missa. imorn jobbar jag från tolv till tio. underbart, en paus från huset! och på fredag är det swedish advent party.. christ! onödigt och jag färlorar pengar på det för jag hade antagligen jobbat om det inte varit för det.


fick reda på att hela familjen åker till oxford nästa helg. schysst att de berättar det för mig. eller frågade om jag vill följa med.. vill jag ju inte, men ändå, de kunde ju nämnt det. skit samma.. jag ser fram emot en lovatt-fri helg, och det ska bli så skönt. är ganska trött på dem för tillfället. andrew är sur för att ha måste vara social på söndag. helen pratar bara om sitt jobb, och när hon inte gör det gnäller hon för att hon inte spenderar tillräckligt med tid med barnen. orka lyssna på det liksom. jonathan är fem och jag känner mig som adam sandler i big daddy (och då menar jag i början, inte mot slutet då han faktiskt gillar ungen), kan han inte bara växa upp. caroline är okej,men hon gillar nog inte mig.. fick en känsla av det när hon delade ut hitta nemo roller idag... jag fick vara haj..



Julian: But after my nap I always watch the Kangaroo Song.
Sonny: It's overtime right now and there's a penalty shot about to take place. This happens about once every ten years so...
Julian: Kangaroo song, kangaroo song, kangaroo song, KANGAROO SONG!
Sonny: ALLLRRIIIGGGHTT! God you were normal yesterday!




OCH lady marian dog idag. gisbourne spetsade henne.. hur kul var det liksom?


jag är lite bitter idag.. man måste få ha sådana dagar. särskilt jag, som livnär mig på bitterhet.

idag fyller frankie muniz och nick sahl år. walt disney hade fyllt år om han inte hade dött 1966.


when tweetle beetles fight, its caled a tweetle beetle battle. AND when they battle with a paddle, its called a tweetle beetle puddle battle. AND when tweetle beetles battle with paddles in a puddle, its called a tweetle beetle puddle paddle battle. AND..

om 18 dagar är jag hemma och äter tacos


hmm.. vad har hänt sen sist? joo, bilen är lagad och den ser frisk ut, men nu är det så kallt att två av dörrarna fryser igen så man kan inte öppna dem. mindre bra, fast å andra sidan så går ju de andra två dörrarna att öppna.

gjorde ett concession-shift och fick 35 deletes, inte bra.. men min uppsäljning var desto bättre. mitt självgodhet fick sig dock en törn med alla deletesen, så jag kände mig lite vilsen när jag skulle sälja idag och inledde med ett delete. jaja, sånt händer.. behövde ju itne svara för det ändå för glenn var inloggad :)

hade tre stängningar i rad, men det var trevligt. särskilt gårdagens med luke, och vi ska stänga ihop nästa vecka också. fick hjälpa jaz att lyfta en film. shit, vad stor den var! det var imponerande. stor och tung, man var tvungen att vara två.

har varit ganska upptagen här hemma också. pepparkaksbak har stått på schemat och naturligtvis tröttnade carolin och jonathan efter två plåtar så ajg kommer väl få göra resten själv. hann inte idag, men imorn måste jag nog ta tag i det. puh! vill egentligen se en av filmerna som kommit ut, har inte hunnit se något nytt.. jaja, får se hur det blir. ska se changeling nästa vecka i vilket fall. där har jag inget val, ska se den på arbetstid och få betalt.. haha, ibland är det bara för bra.

veckans bästa var nog iallafall sockarna som farmor stickat och skickat till mig. och surprise, surprise! i varje socka låg en kexchoklad.. mmm.. yummie, yummie in my tummy som jonathan och caroline säger.

på söndag är det swedish advent party och jag ska baka lussekatter och pepparkakor inför det.. det kommer antagligen gå åt skogen :( förstår inte vad det är för fel på pepparkakorna, de är så bleka. får helt enkelt säga att det är engelska pepparkakor... ja, ett dåligt skämt..

idag fyller julianne moore, brendan fraser, daryl hannah och ozzy osbourne år

RSS 2.0