it all started with a chair

image10igår var en lycklig dag, eller snararde en lycklig eftermiddag. plötsligt försvann alla tunga bördor och kvar stod jag och kvällen bjöd på fest.

vad jag svamlar om är naturligtvis att vi igår både lämnade in projektet och gjorde sista delen av cae. mmm.. livet är så njutbart. även om vi började dagen med att lyssna på två föreläsare på ny generation temadag. det delvis intressant, men jag var så trött, var nära att somna ett par gånger..

kvällen bjöd som sagt på fest, och jag var jättekvinnlig med klackskor och uppsatt hår.. födelsedagsfrank stod för förfesten, och den var myspys, klassen plus maja, och allt var frid och fröjd. fortsatte till dykarlokalen.. naturarna hade ju kul iallfall.. nej då, det var helt okej där med. sen var det brabrabra på nouveau (?) jag hade superkul! alla var så söta och underbara hela kvällen.. jösses vad jag brer på! men jag hade verkligen kul, trots green.. :) björn gustavsson har blivit partytrick! vi dansade som han och jag hörde folk citera honom.. jösses! den pojken.

idag var det match, trots eventuell bakfylla.. men det gick bra, 3-3.. och jag hatar fagersanna! idioter! fjollor! men annars så, vi hade iallafall tur med vädret.. sov sådär underbart i bilen och nu ska jag förbereda mig mentalt för melodifestivalen med familjen. men björn är ju med, så det finns ju något att se fram emot.

och nästa vecka är det påsklov, jag har massa film att kolla ikapp.. så det blir nog bra

Don't let your past dictate who you are, but let it be part of who you will become

image9det händer inte så mycket som man kanske skulle kunna önska.. det är läxor och inlämningar om vartannat.. och orkar man bry sig? nej, inte direkt.. har haft två sovmorgonar nu, till elva. det har varit bra, men det har också inneburit typ två jättehål, mellan två tråkiga lektioner.. pessimist? javisst!

jag har en tyskainlämning som jag egentligen borde skriva, men näää.. jag känner inte för det. skyller på att jag glömde ta med grammatikboken, men om sanningen ska fram så hade jag antagligen kunnat skriva utan den.. men näää..

jag och pappa åkte och kollade på en ny bil idag, den var vit med någrs fula "fartränder" på, pappa tyckte den var enomt vacker.. tack och lov att den var så svår att köra. ville inte ha den bilen.

jag har sett singin in the rain, den gillar jag skarpt numera.. tog sig direkt in på top 15 iallafall. en tidig parodi i vissa avseenden, samtidigt var det en musikal och en dramakomedi.. trevligt. min favorit är kompisen, han är så mysig och kul!


på fredag eftermiddag börjar livet igen, då är cae avklarat och projektet inlämnat, då kan vi fira med studentfest. i måttlig mängd förstås, det är ju match på lördag.

does princess sophia want to come out and play?

image8händelsefulla dagar:

fredag: projektredovisning, och vi var bra, bäst.. sen var det bara att vänta på första bussen hem.. kul dag, meningslös dag egentligen. hampus, jakob och markos redovisning var intressant iallafall, att leva eller överleva. kvällen bjöd på så ska det låta.. ja, jag är lite sån.. det var bra ändå, trots pensionärsstämpeln.

lördag: cae-prov mellan 9 och 15.. kanske inte världens roligaste lördag, ganska kämpigt faktiskt. men dt är sånt man tar sig igenom och hoppas på det bästa. morfar hämtade mig och vi åkte hem till dem och åt våfflor.. kom hem, såg can´t buy me love.. en verkligt dålig film med patrick dempsey (dr. mcdreamy, eller nåt) dock har den en viss betydelse för oss floby 89:or, som gjorde ett tappert försök att spela upp den i sjuan, men det rann ut i sanden.. kul att man kan kolla på en film och se andra människor i rollerna.. jimmy var kenneth genom hela filmen, haha..

familjen kom hem från karlsborg och melodifestivalen, som jag inte skulle se över huvudtaget, stod i centrum.. carola vann inte!!! wohoo! en liten seger för nordman, en stor seger för mänskligheten. nu kollar jag på en av världens pinsammaste filmer, hur man blir av med en kille på tio dagar.. men visst är den kul?

freddie prinze jr. fyller år idag.

Make it quick!

image7rapporten är klaar!! eller ja, draften av den är typ klar.. och imorn är det projektredovisning för tvåorna, och vi hoppas naturligtvis på så få besökare som möjligt.

skolan idag: tyska, jag och emina pratar bort lektionen i biblioteket. sen hade jag geografi, efter ett hål som tillbringats med att göra absolut ingenting.. geografin bjöd på lite diskussion.. vi var fem pers, reten skolkade efter en hård partykväll igår.. kändes faktiskt bra att vara pigg och fräsch, hade sovit gott och allt var prima liksom..

thomas: kvinnor borde börja pensionsspara tidigare än män, för de spiller en massa tid åt plugg och baranfödande..
richard: eller så får de gifta sig rikt, som anna-nicole smith
klyftig elev: är inte hon död??

äh! varför började jag skriva, har ju egentligen ingenting att berätta.

if the mountain defeats you

ingen blogg igår, främsta anledningen är väl två systrar som ockuperar den enda lilla datorn vår familj har numera. men också detta tyskaprov som råpluggades igår. och hur gick provet? kunde kanske gått bättre, men det kunde också gått mycket värre.. ska försöka se saker från den ljusa sidan i fortsättningen.

något som varit ljust och vackert måste jag säga var vädret i måndags, B-E-A-utiful. om det nu var i måndags, mitt minne sviker mig.. extra lediga dagar gör saker med ens hjärna, möblererar om liksom.

image6

anyway.. idag är en av dem studentfester som jag länge sagt att jag ska gå på, meeeen.. nja, mitt partymood sviker lika mycket som mitt minne.. OLIVIA sa att jag var lite "tråkig".. jag sa att jag kunde vara hemma och mysa, hennes kommentar var sådär lagom ömkande "ååå, men det gjorde du ju hela helgen" kontrade med att hon gjorde det hela ett och tvåan.. ingen ska säga att jag är tråkig! naja, var väl kankse inte riktigt så hon menade heller men ändå.. GUD, vad jag svamlar!

jag är för trött för att festa helt enkelt. onsdagar är en tung dag. geografi, svenska, natur, tyska, mat, litteratur, filosofi, mentorstid.. alltihop, non stop.. jobbgt för en sån som mig som numera är van att ha minst et hål om dagen.. dessutom har karina gått runt och slått och puttat på mig hela dagen, fattade tydligen inte att jag inte tyckte det var kul.. vi slutar två så jag hann lämna tillbaka ålletröjan som aldrig användes och sen tog jag och olivia en fika.. trevlig avslutning på skoldagen.

nu är det projekt för hela slanten som gäller.. sen ska jag gå och lägga mig och njuta av att jag kan sova ut och vara pigg imorgon.

eva mendes fyller 34 år idag..

you´re suppose to be the leading lady in your own life, for god´s sake!

image5herman fyllde år igår! grattis!

och idag fyller jessica biel, miranda richardson år samt jean harlow (om hon inte hade dött 1937)

idag har jag faktiskt gjort något.. jag har varit på ikea. det blev en ny bokhylla (för det är ju verkligen något jag behöver) och ett par lådor. för att vara den kvinnliga delen av familjen arvidsson (med andra ord: pappa var inte med) gick det förvånandsvärt fort.. eller ja, vi var väl där vid halv elva och åkte därifrån vid tre. OCH vi lyckades packa in sakerna i bilen, det var inte dåligt.

kom hem och fick börja plocka undan mina grejer som stått på altanen i två veckor.. skönt för mamma, hon har gnällt lite över dem.

sen var vi superrediga i vår projektgrupp, vi hde möte och började planera redovisningen. så nu håller jag på att fylla en mapp med semesterbilder, som fritzen ska få ha roligt med när hon snickrar ihop ett bildspel.

för övrigt (och här kommer dagens filmdos) såg jag borta med vinden för första gången igår.. jag gillade inte slutet. men jag måste säga att jag tyckte om den, trots de överspända skådespelana i alla småroller, men så är jag ju allmänt svag för kostymdraman. mmm... clark gable

image4

leave the gun take the cannoli

hallå hallå!

jag är definitivt en ovan bloggare.. har inget att beätta direkt.. eller joo, jag dissade en fest ikväll igen.. skyller på att jag är trött efter matchen, som vi förlorade med 7-1.. mhm.. men jag är inte helt missnöjd, var inte superkass iallafall.

ja nu vet jag, jag kan fylla ut med lite melodifestival. tyckte alla låtar var ganska så lika kassa.. därför var det extra spännande när de skulle säga vem som skulle få gå vidare.. vem är bäst av de sämsta?! dödens grupp.. sannerligen, men inte av den anledning alla andra menar. björn gustavsson är ju kung! prins åtminstonde, han ser ju lite pojkaktig ut så prins är en bra benämning på honom.. luuks dans var bra också. and that´s all i have to say.. about that.

javier bardem (oscar för bästa manliga biroll iår), ron howard och harry bellafonte fyller år idag.

och för tillfället ser jag på sjöfartsnytt för första gången, so far so good.

image3

RSS 2.0