Is there a fun part?

noooooo!!!


filmen sex and the city är bland det sorgligaste jag sett. den har ju noll handling! tack och lov att den är slut nu, hur lyckades de få ihop 140 minuter av den skiten?



annars är det bra med mig. jag har bokat min tågbiljett hem från edinburg och jag har börjat kolla på flygbiljetter hem.. om jag bara visste när jag kan åka hem..

det händer inte särskillt mycket för tillfället, caroline var sjuk i början av veckan men helen är hemma nu, för henns half term har redan börjat. så vi hjälptes åt att ta hand om caroline.

sinne var här för andra gången i år.. wow! jag har ju inte så jättemycket att tillägga i en konversation om deras gamla minnen så jag satt mest och lyssnade och log. (tror mitt fake-leende så precis lika fake ut som det var) iallafall, plötsligt insåg jag att de upprepade precis samma historier och samtalsämnen som sist. det var faktiskt lite roligt. är det möjligt att alla tre glömt att de faktiskt pratade om just de sakerna för två månader sedan?

mitt rum kan liknas vid ett tält.. lagom varmt på kvällen, men iskallt på morgonen. jag har fått för vana att vakna runt sex-tiden för att jag fryser så.

jag har alldeles för lite shift på bion för tillfället, men ja.. och snart åker vi till skottland. ska googla lite och ta reda på vad jag kan hitta på där. men först ska jag ta en lång promenad.


quentin tarantino, elizabeth mitchell, mariah carrey, nathan fillion och kevin corrigan fyller år idag

Tonight, a comedian died in New York.

dagen har spenderats i london. ett besök på brittish museum. jag kollade på mumier och dylikt. såg även original vapnen från fynden i sutton hoo, var ju lite intressant eftersom jag var där för ett och ett halvt år sedan (även om ingen var särskilt seriös och intresserad under den utflykten). favoriten var definitivt the lewis chessmen. de var helt underbara.

jag tog mig till shakespears globe theatre. hamnade bakom ett göng italienare i kön till rundturen och beslöt mig för att ta det någon annan gång. fick iallafall med mig en samling med shakespears sonneter.

efter det blev det national gallery. vandrade runt och kollade på tavlor i ett par timmar och efter det övervägde jag ett besök till albert memorial, men mina fötter sa att det fick vara nog för idag (inte så konstigt, jag hade mina nya keds på mig).

dagens coolaste var killen på tunnelbanan som stod och lekte med en kortlek. han var fascinerande, men sen kom en annan kille fram och lånade killens kortlek och började lära honom nya trick. det var bara så häftigt att kolla på. trolleri på tunnelbanan.

nere i underground fanns stora reklamplakat för "let the right one in" eller "låt den rätte komma in". den har premiär i england den 10 april. och oj, vad jag vill se den. guillermo del toro hade lovordat den och någon hade sagt att det var en modern klassiker. lite småcoolt måste jag säga.


idag fyller reese witherspoon och lena olin år

the answer, my friend, is blowing in the wind. the answer is blowing in the wind

jonathan "I saw the badger you killed."
jag "I didn't kill it, I just ran it over."
jonathan "You still killed it."

ville bara meddela att våren knackkade på dörren idag. jag åkte till stan för lite shopping och hade bara en kofta på mig, och var fortfarande varm. det varma vädret gjorde mig på mycket bra humör och jag har njutit hela dagen.

det blev en vårjacka, ett par röda keds ett par laxfärgade skor och en blå klänning som fick mina ögon at se blåare ut än jag någonsin sett  dem förut. inte för att jag brukar tänka på det men ändå.

nu kan jag se pineapple express när jag vill, för jag köpte den i vår lilla dvd-box på jobbet.

nu kollar jag på mr. brooks. kevin costner spelar kallblodig mördare ala patrick bateman, och sp far so good. demi moore är inte lika imponerande dock.


idag fyller lauren graham, vistor garber och ulf malmos år.

Yes, and how many deaths will it take till he knows that too many people have died?

okej föreställ er..

en landsvägs på den engelska landsbygden runt tolv-tiden på natten. där står en bil med lyktorna tända och hey mr tambourine man strömmar ut från de öppna bildörrarna. i skenet från lyktorna står en flicka med ett rattlås i handen. framför henne ligger en grävling, det rycker fortfarande i dess bakben. så snart ryckningarna slutat lutar hon sig fram för att försiktigt peta på den livlösa kroppen, men när rattlåset snuddar vid pälsen hoppar hon raskt två steg bakåt. plötsligt är den henne det rycker i inte djuret, hennes ryckningar är dock av obehag. hon tar iallafall tag i saken och börjar rulla djuret av vägen.

JAG VILL ALDRIG MER SE ETT DÖTT DJUR!!!

åh! and btw.. marley and me är helmysig. det var länge sen jag uppskattade en helyllefilm som den. och som jag grät!


William H Macy och emile hirsch fyller år idag

First we take Manhattan. Then we take Berlin.

jag skulle jättegärna uppdatera oftare, men det händer verkligen ingenting. Varje dag samma visa. sova, friends, barnpassning, vue, sova, friends, barnpassning, vue, och sen börjar det om igen.

i söndags skulle jag ha varit ledig men jag tog ett förmiddagspass åt en kille som varit i slagsmål och behövde ett par dagar ledigt. det passet slutade mindre trevligt med en filenote då jag hade sju pund för mycket i kassan. dessutom blev jag grovt felciterad på filenoten så i måndags gick ajg till "högsta hönset" för att få det ändrat. han skulle prata med chefen som gett mig filenoten. perfekt.. ännu en teamleader som hatar mig. det är två av tre nu, precis som jag har två av tre filenotes. ett citat som alltid slår mig när sånt här händer "i'm not even supposed to be here today!" vilken film?

jag hade faktsikt tänkt spendera dagen i london och se saker jag inte sett än, men det kommer väl fler gånger hoppas jag.

jag har ansökt om ledigt så jag kan åka med till skottland. om allt går som det ska, får ajg se både glasgow och edinbourgh,

jonathan har lärt sig cykla så han är väldig lättunderhållen numera, ganska gott. jag kan snuggle up i soffan och hålla koll på honom genom fönstret. vädret är helt okej.. solen skiner på förmiddagarna, men det är ganska kallt i luften. spelar ingen större roll för jag sover en hel del på dagarna. lägger mig för en tupplur på 20 minuter och vaknar 2,5 timmasr senare.

ja, jag har sett slumdog.. i januari någon gång tror jag.. men visst är den bra. HAHa, gillar den svenske kritikern som inte tyckte dn var värd så många oscars. enligt honom var den inte invecklad nog för det. hörde det på radion och suckade djupt, är det sån jag vill bli? soundtracket är iallafall divine! det är riktigt trevligt att städa salonger med bollywood music i bakgrunden..

faktum är att det finns en hel del bra soundtrack för tillfället. gran torino är riktigt mysig och Watchmen.. omg! watchmen borde man förresten se enbart för de 20 första minuterna, bland det bästa jag sett i hela mitt liv. å andra sidan blir den lite seg efter det. men nu läsewr jag boken.. eller ja, det är ju en serietidingish.. jag har avbrutit mitt austen-frosseri (om sanningen ska fram så är det ganska tråkigt, och jag hata karaktären emma so far) och koncentrerar mig istället på superhjälteserier nu.. och det är imponerande fändslande.


Get me another beer, "Dragon-girl"...

Clint Eastwood är en levande legend, och nu vet jag varför.

se Gran torino!



"Get off my lawn!"

Can you see the bottom?

uppdatering igen..

hej allihopa!
lugnet efter stormen så att säga. det har inte hänt särskillt mycket den här veckan.. jag har kollat på vänner när ajg inte sovit eller gjort annat och det har jag trivts med.

jag stängde i torsdags med rich, en helt okej stängning som vi båda var nöjda med. stephen däremot hittade småsaker som ostfläckar (osynliga för det normala ögat) i vasken.. och han sa att mina två senaste stängingar inte varit "up to my standard". efter det har jag varit irriterad på honom och mest velat skära halsen av honom varje gång jag sett honom. det var en bra stängning! tom rich blev irriterad.

iallafall, efter stängingen hade vi staffshowing av the unborn.. nja.. jag rekommendar den inte.. möjligt vis om man laddat ner den och ser den på en filmkväll, då man ändå inte bryr sig så mycket om filmens innehåll. det var den mest ologiska skräckfilmen jag sett, med undantag från jacksons tidigare splatterfilmer, men de är ju i en klass för sig.

efter filmen körde jag hem sparksy till linton, som ligger en evighet från cambridge. iallafall, så körde jag på en kanin på vägen hem, men de flesta har redan hört talas om detta via min ovanligt välkommenterade facebook-status. det hela blev iallafall fredagens stora samtalsämne på jobbet, vilket ju var sådär lagom kul, eller ja.. det var väl ganska roligt egentligen.

igår kväll var vi på gayklubb. det var kul. faktiskt. människor på styltor och transvisiter som var stora som hus samt jonas gardell-inspirerande utstyrslar (cowboy-boots, mini jeans-shorts och magtröja). vicky, kamilla, pierrick och luke skulle hämta mig, adie och simon på jobbet vid tio, redan då gick de väldigt vingligt och det tog en evighet att få dem därifrån igen. men folk nyktrade till och andra blev fullare. jag bestämde att jag inte orkade försöka dricka ikapp så jag körde hem luke vid fyra tiden och sen damp jag ner i min egen säng, helt slut och sov till tolv slumrade i två timmar sen gjorde jag mig iordning och åkte till jobbet igen vid fem utan att knappt träffa familjen.. jag kände mig lite asocial.

det var trevligt att vara utvilad och inte bakfull på jobbet, även om de flest mådde helt okej vid fem på eftermiddagen, men ändå. justin, som hade haft ett punkgig kvällen innan var helt utslagen så vi hade svinkul. jag lärde honom lite schyssta dansmoves, some gräsklipparen och luft-fiolen. good times, good times...


RSS 2.0