I´m back!

guess who´s back, back, back
back again


image2

grattis världen! (särskilt mormor och morfar samt frank) jessica is back in business. den här gången på en lite "vuxnare" blogg.

lyckades hålla upp från bloggandet i nästan två månader. först var det tänkt att jag skulle starta en ny blogg på min födelsedag, men av någon anledning blev det inte så.. så nu blev det på skottdagen, vilket väl är speciellt nog?

jag hoppas att jag ska kunna hålla igång den här bloggen lika väl som den förra, men jag måste erkänna att jag har blivit lite bekväm av mig sen jag lade ner nogg.. plötsligt behövde man ju inte komma på något att skriva varje dag. men visst har det varit dagar då jag haft väldiga problem att hålla mig ifrån bloggandet, t.ex. när heath ledger lämnade oss så hastigt och lustigt, visst var det något man hade velat klottra ner.. osckarsgalan och inte minst uppladdningen inför den var ju också något jag gärna hade dokumenterat. mina framtida irlandsplaner, hade varit kul att chocka mina morföräldrar med en sådan nyhet.. men men, nu är jag igång igen.

skoldagen idag gick ut på att försöka se lugn ut och ignorera den stress och nervositet jag kände inför cae speaking.. jag är inte nöjd med resultatet och ju mer jag tänker på det desto sämre tycker jag att det gick, så jag ska inte tänka mer på det nu..

annars hade jag tyska och filosofi, gansak dryga och tråkiga lektioner båda två. för att inte tala om svenskan som var en allmän pina.

ikväll är det ålle, and I´m not there. känner mig nere och trött så det var lika bra att skippa det, men imorn blir det åka av..  då ska jag ha kul och glömma trista vardagssorger.. det är ju HELG! långhelg!

RSS 2.0