I ain't your partner. I ain't your neighbor, your brother, or your friend. I'm your total stranger.

idag fyller alec bakdwin 50 år, så somebody´s going to have a party, kanske är födelsedagsbarnet Eddie Murphy bjuden, trots att han är tre år yngre. marlon brando däremot lär väl inte vara bjuden, trots att han fyller år, eller skulle ha fyllt år.. han är ju död sen fyra år tillbaka. han är annars exakt lika gammal som doris day, och hon lever. någon som mycket väl skulle kunna vara bjuden är väl 22 åriga amanda bynes.. ja, hon kankse kan verka lite ung, men det är ju alec baldwins födelsedagsfest vi pratar om..

annars så är det ju en stor dag för jag skriver för första gången på typ två-tre veckor.. har väl ingen bättre förklaring än att mitt liv ine kändes så intressant och att jag inte tyckte det var lika kul att blogga som jag trodde det skulle bli. idag har jag däremot tid.. jag är sjuk, har inga hiskeliga prov (förrän om en vecka) och ja, jag känner att jag kan slappna av lite idag.

men vad gör man egentligen när man är sjuk? jag har sovit, och kollat på die hard.. en lustig sjuk-tradition jag har.. och jag klockan är ju inte mer än typ tolv så jag har inte hunnit med så mycket mer.


image11

RSS 2.0