do you think you can love me then leave me to die?

jaa.. det var ju bara två veckor sen senast..

ledsen, men det har varit mycket det senaste. när jag inte tagit hand om jonathan, har jag jobbat och har jag inte gjort det så ahr jag sovit eller sett på film.

untöver det vanliga har vi fotbollsturneringen i tisdags. jag spelade med grabbarna, enda tjejen i killturneringen. det ska vara jag som lyckas med det. men jag gjorde ett av lagets fyra mål, ett relativt snyggt ett :) iallafall.. vi fick storstryk och åkte ut i första slutspelsmatchen och killarna kan fortfarande inte gå ordentligt.. haha! pierrick kunde inte känna sina ben dagen efter och roger var seriöst orolig för sin hälsa.


andy och roger hade en end of easter staffparty  i (jaa, när var det egentligen).. för ett tag sen. en av våra newbies, sarah, blev jättefull och jättejobbig. lång historia kort.. hon var aldrig överdrivet populär och den kvällen höjde inte hennes status.


luke lämnade in sin avskedsansökan, bara sådär (knäpper med fingrarna). lång historia kort.. han är kvar och hans syster har börjat jobba hos oss.

en mycket kär vän avslöjade mer än jag ville veta. lång historia kort.. jag har problem, men det behöver inte vara ett dåligt sådant.

jag färgade lukes och mitt hår häromdagen. hans hår är nu svart och hans pappa gillar inte mig. jag fick också äran att se lukes systers pojkvän naken.. jag har fortfarande mardrömmar.

det har ju hänt annat också, mend et är omöjlugt att komma ihpg allt som hänt under två veckor när man sitter här.


ps. jag vill åka tillbaka hit i höst, skiter nästan i om jag har jobb i sverige.

I'm chill as a cucumber, man.

okej.. det är egentligen lite väl sent för det här med tanke på när jag ska upp imorgon, men vi tar en update.

torsdag
vi invigde den nya 3d-salongen och såg monsters vs aliens. det sämsta dreamworks någonsin gjort. inte ens 3d-effekterna kunde rädda den. innan såg jag och luke the haunting in connecticut och den överraskade positivt.. jag hade iofs väldigt låga förväntningar, kan ju inte ha mycket mer med den titeln.

fredag
när jonathan kom hem från skolan startade vi vår tre timmar långa resa till fimber. alltid kul att resa med barn i bilen "are we there yet?" och det känns lite konstigt att bo i ett hus där en hel familj har samlats för att fira någon du egentligen inte känner och själv inte har något blodsband med.. men det fungerade ändå. tiden går lite långsamt bara.

lördag
grans födelsedag och ja, det kändes precis som på fredagen. flydde till mitt tilldelade rum och läste och tog en lååång promenad. trevligt att återse fimber igen.

söndag
ytterligare en lång bilresa. den här gången mot skottland. vi mellanstannade i en mindre stad i närheten av richmond. kollade på det slottsruinen och abbeyruinen där. lite småmysigt. det är förresten fruktansvärt fint i norra england, har nog aldrig njutit  så av naturen kring en motorväg förrut. vi kom fram till stugan utanför falkirk ganska sent, så det fick bli en mörk kvällspromenad för mig. trodde jag skulle vara smart och gena genom en bondgård. räknade väl itne med att möta någon men det gjorde jag. mitt första möte med bred skottska var ett ganska pinsamt sådant som involverade en stammande jessica som försökte förklara varför hon gjorde intrång på någons egendom, samtidigt som någon lyser med en stark lampa i mitt ansikte. kändes som om jag hamnat mitt i ett polisförhör.

måndag
jag tog glasgow med storm. helt ensam. lite stolt över mig själv faktiskt. katedralen och necropolis (ett berg med gravar) var värda ett besök men för övrigt var glasgow mest fult, tråkigt och kunde antagligen varit ännu värre om det regnat mer än det faktiskt gjorde.

tisdag
vi åkte till loch katrine och jag föll pladask för skottland (mer än jag redan hade). det är bara såååå ruskigt vackert. andrew hade hyrt cyklar så vi cyklade längs lochen i en dryg timme. under de 20 sista minuterna fullkomligt vräkte det ner. jag hade tre tröjor på mig och var blöt in på bara skinnet. och jag älskar fortfarande skottland. efter en kopp té åkte vi båt på lochen.. det var kallt och ganska tråkigt. vi satte oss i bilen och hann nästan torka innan nästa stopp, stirling castle. det var väl helt okej antar jag.. man var ju lite trött och så, så intresset var inte på topp. jag vill se staden stirling, den verkade helmysig. resten av kvällen sattjag barnvakt... såg ensam hemma, det var lääääänge sen.

onsdag
edinburg stod på schemat. ooootroligt fin stad, mycket bättre än glasgow. jag var för trött för att bry mig så jag vandrade runt och njöt av solskenet istället innan jag träffade lovatts utanför slottet. resten av dagen spenderades på slottet. jag har sett de skottska kronjuvelerna.. det ni! familjen tog en buss tillbaka till falkirk och jag tog tåget hem till cambridge. efter en tveksam taxitur till harlton kom jag hem till ett sviiiinkallt hus. nu är det varmt dock, för nu är det jag som trycker på knapparna.. hehe..

torsdag
jag har jobbat i tio timmar, är ganska trött och borde verkligen gå och lägga mig. dagens skratt var när alla killarna som jobbade stod som stora frågetecken inför den stora utmaningen att flytta en van. ingen av dem kunde köra! okej.. så lossa handbromsen och putta bilen de två nödvändiga meterna då... killar, eh!

okejj nighty night!

come gather round people, wherever you roam..

And admit that the waters
Around you have grown
And accept it that soon
You'll be drenched to the bone.
If your time to you
Is worth savin'
Then you better start swimmin'
Or you'll sink like a stone
For the times they are a-changin'.



biljetten hem är bokad!
den 16 juni landar jag på säve. det är 75 dagar kvar tror jag.

och vad har hänt sen sist?
jag var på che och emilies houseparty efter jobbet i lördags. jag var där till ett och kom hem vid två vilket ju egentligen var tre, då vi ställde fram klockan. fick gå upp vid sju-tiden för jag skulle öppna bion. kom in till cambridge ca en halvtimme för tidigt och halvsov i bilen en stund innan jag fick syn på simon och sprang ikapp honom för att attackera honom bakifrån och skrämma liver ur honom. succé!

vädret har varit superduperfint! så den mesta tiden har spenderats ute i trädgården och i cambridge. hääärligt har det varit ska ni veta.

jag har äntligen sett wall-e. UNDERBAR! undrar om det inte är en av de bästa filmerna jag sett.. det är definitivt den bästa animerade filmen jag sett. alldeles, alldeles... underbar!

igår åkte jag till cambridge för att ta lite bilder precis innan solen gick ner. väldigt mysigt att gå omkring i stan. jag tror jag håller på att bli kär i cambridge. men det kanske bara är vårkänslor.

imorgon eftermiddag åker vi till skottland. vi ska stanna till i fimber i ett par dagar och så men snart så får jag se mina drömmars land. vi ska till glasgow och edinburg och så ska vi besöka en loch. det blir nog bra. sen ska jag jobba rumpan av mig tills de andra kommer tillbaka.

en bra sak är att, trots att jonathan har två veckors påsklov, kommer jag bara ta hand om honom två eller tre hela dagar. helt underbart. och när lovet är slut var det typ 57 dagar till jag åker hem. det är ju ingenting!

jag har sett maratonmannen. jag har sagt det förr och jag säger det igen, dustin hoffman är ett god damned geni!

jonathan och jag spelade fotboll idag. eller ja, han stod i mål och jag fick skjuta. målet är ju så litet att man måste skjuta såpass hårt att han inte hinner reagera, och det gjorde jag. jag har ju inte världens bästa teknik så ett par gånger träffade jag väl jonathan istället för nedre högra hörnet som jag kanske siktade på. anyway... jag vann med 20-19. och efter det var jag en mindre god vinnar och retades lite genom att helt enkelt hålla bollen borta från honom i sisådär fem minuter. tills han blev sur och sa "I hate you and I cant wait till we get a new aupair" kunde inte låta bli att småle lite och tänka för mig själv "neither can I".


RSS 2.0